Arhitektura i Građevinarstvo

O nama

Amax d.o.o. Gračanica građevinska firma koja svoje usluge nudi na tržištu Bosne i Hercegovine od svog formiranja/nastanka 1997 godine kao d.j.l. preduzeće.

Amax d.o.o.

Amax d.o.o. Gračanica građevinska firma koja svoje usluge nudi na tržištu Bosne i Hercegovine od svog formiranja/nastanka 1997 godine kao d.j.l. preduzeće.

Od tada je prošlo godina uspješnog poslovanja i uspješnih brojki po pitanju finansijskog napredka i samog kapitala ovog preduzeća. Zavidan broj objekata uspješno izvedenih i isto toliko zadovoljnih klijenata pružanja naših usluga u građevinskoj branši.

Danas Amax predstavlja prepoznatljivu firmu u sektoru izvođenja građevinskih radova na teritoriji Bosne i Hercegovine. Veoma je poznata po kvalitetu izrade radova kao usluga koje nudi klijentima, te je Amax upravo na taj način, na osnovu zavidne referenc liste izvedenih radova i zadovoljnih klijenata došao kao firma na tu prepoznatljivu poziciju u ovoj branši.

Zašto izabrati nas?

Visokogradnja i rekonstrukcija.

Naš koncept: raznolikost, iskustvo, fleksibilnost, inovativnost i odlučnost kako bi pronašli pragmatično rješenje za sve naše klijente. Ponosni smo na projekte rekonstrukcije/restauracije objekata kako u poslijeratnom periodu tako i danas .

Inženjering i dizajn.

Naš tim iskusnih stručnjaka je bit našeg uspjeha. Zapošljavamo ambiciozno, predano i marljivo, kvalifikovano osoblje. Naše osoblje ima svoju individualnu slobodu da razvija kreativna, jedinstvena rješenja kao odgovor na izazov bez presedana i okolnosti.

Najsavremenija oprema.

Značajni koraci su poduzeti u posljednjih nekoliko godina kako bi se kompletna oprema dovela na najvišu razinu. Osoblje uposleno u sektoru mehanizacije svakodnevno dokazuje svoju stručnost u različitim izazovima na gradilištu.

TRADICIJA.

Godine tradicije sa definiranom vizijom poslovne politike. Tako je dugogodišnja tradicija za nas postala temelj uspjeha u našoj saradnji i poslovanju sa našim klijentima.

POUZDANOST.

Mi smo pouzdani poslovni partner. Naši proizvodi su trajani i održivi, naše usluge izvršavamo u svakome pojedinačnom slučaju u potpunosti uspješno i kvalitetno. Naše usluge su orijentirani u potpunosti potrebama naših klijenata.

Kontaktirajte nas: